Activiteit: Stadsvolleybal in het centrum van Apeldoorn.

Door al volleyballend door de winkelstraten in het centrum van Apeldoor te trekken, vragen volleyballers en volleybalsters van Draisma Dynamo aandacht voor het op handen zijnde EK Beach toernooi in de week van 15 t/m 21 juli in Apeldoorn. Vergezeld van enkele hosteses van city promotion Apeldoorn en onder het toeziend ook van mascotte Spike, werd op zaterdagmiddag het winkelend publiek verrast met bidons en volleyballen, beschikbaar gesteld door respectievelijk hoofdsponsor aannemingsbedrijf Draisma, en de businessclub van Draisma Dynamo. De actie wordt aanstaande zaterdag 14 juli tussen 13.00uur en 15.00uur herhaald.


Het kan niemand meer ontgaan: Apeldoorn is opnieuw in de ban van het (internationale) volleybal. Niet voor niets: als “volleybal hoofdstad” van Nederland hebben we, met het damesvolleybal van Alterno en het herenvolleybal van Draisma Dynamo,  natuurlijk een naam hoog te houden.


Rond het Beachvolleybal toernooi worden vele side events georganiseerd, waaronder een bedrijven volleybaltoernooi, georganiseerd door de businessclub van Draisma Dynamo, de Gemeente Apeldoorn en de Nevobo. Op dinsdag 17 juli en woensdag 18 juli strijden teams van verschillende bedrijven tegen elkaar op diverse speciaal aangelegde velden in de stad. De wedstrijden worden gespeeld tussen 18.00 en 20.00 uur op drie verschillende locaties. Daarna is het tijd voor een borrel op het terras. Sta jij met jouw collega’s in de finale op donderdag 19 juli? Super! Deze wordt gespeeld op het Marktplein, naast het stadion. opgeven en meer informatie; https://www.beachinthecityapeldoorn.nl/event/apeldoorn-business-beachvolleybal-competition-marktplein/