Algemene informatie


Businessclub Dynamo 

Businessclub Dynamo is een actieve businessclub die naast het ondersteunen van topvolleybal in Apeldoorn, tot doel heeft ondernemers bij elkaar te brengen.


Maandelijks treffen de leden elkaar tijdens een door het bestuur georganiseerd
evenement. Deze activiteiten variëren van bedrijfsbezoeken, ontbijt-/lunch-
bijeenkomsten of lezingen tot gewoon een gezellige borrel in het clubhuis van Dynamo. Ook worden (buitenlandse) reisjes georganiseerd. Maar natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om de wedstrijden van Heren 1 of Dames 1 bij te wonen en elkaar voor en na de wedstrijden te ontmoeten.


Het is belangrijk voor Apeldoorn om zich te profileren als een topsportstad.
Ondernemers erkennen dit en dragen er graag aan bij met als doel het stimuleren van het ondernemersklimaat en het creëren van zakelijke kansen. Volleybal op het hoogste landelijke (en internationale) niveau is daarbij een belangrijke katalysator.


Topsport zonder sponsoring is vandaag de dag niet meer mogelijk. Door lid te worden van Businessclub Dynamo ondersteunt u topvolleybal in Apeldoorn en maakt u Apeldoorn een topsportstad.


En natuurlijk is het businessnetwerk ook gewoon een gezellige club! Het bestuur heet u van harte welkom op een van de activiteiten. Neemt u daarvoor contact op met ons secretariaat via info@businessclubdynamo.nl.