Altios ICT & Telecom

Altios ICT & Telecom

Gerard Mulder, directeur 


Altios neemt alle ICT en telecom zorgen uit handen, adviseert en implementeert de beste oplossing en zorgt dat die oplossing optimaal functioneert. Onze professionals zijn gespecialiseerd in alle mogelijke hoogwaardige oplossingen op het gebied van ICT, Cloud, Telecom en Webontwikkeling. Onze Servicedesk is 24/7 bereikbaar, schakelt snel en biedt persoonlijke ondersteuning, zowel vanaf afstand als op locatie.


WERKEN IN DE CLOUD


Met ICT in de cloud kan plaats- en tijdonafhankelijk worden gewerkt. Op kantoor, thuis of onderweg hebben gebruikers veilig toegang tot hun documenten, mailbox en software via elk soort device.


SYSTEEMBEHEER


Onze professionals staan altijd klaar om ondersteuning te bieden op afstand, maar ook op locatie. Wij beheren je omgeving bij jou op kantoor en nemen alle ICT en telecom zorgen weg.


VASTE TELEFONIE


Bellen via het internet en direct besparen op abonnements- en gesprekskosten. Wij helpen je zorgeloos overstappen met behoud van je telefoonnummers.


24/7 ONDERSTEUNING


Onze servicedesk ondersteunt je altijd persoonlijk en direct met al je ICT en telecom vragen. En als je dat wenst, doen we dat zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dus ook in het weekend en op feestdagen.


VAST-MOBIEL INTEGRATIE


Met vast-mobiel integratie combineer je de voordelen van een vaste lijn met die van een mobiel nummer: een professionele uitstraling, maar wel overal bereikbaar.


MOBIELE TELEFONIE


Als onafhankelijk telecom partner bieden wij je altijd de best passende oplossing, zowel op het gebied van mobiele en data abonnementen, mobiele toestellen en alle daarbij behorende accessoires.


Kijk voor meer informatie over de diensten en oplossingen op www.altios.nl


Contactgegevens


Altios ICT & Telecom


Watermanstraat 41


7324 AJ Apeldoorn


055-2032180


06-24650071


g.mulder@altios.nl


www.altios.nl