Uitnodiging business event ‘Lokaal gunnen is het nieuwe samenwerken’

Lokaal gunnen is het nieuwe samenwerken
Uitnodiging business event ‘Lokaal gunnen is het nieuwe samenwerken’


Wat wil jouw klant nou écht? Hoe kun je hem verrassen met datgene wat hij écht nodig heeft? Daarvoor hebben organisaties elkaar hard nodig. Het belang van deze samenwerking tussen organisaties wordt centraal gesteld tijdens het business event ‘Wederkerigheid in de commerciële revolutie’ op maandag 14 mei aanstaande.


Als ondernemer in de stedendriehoek ben jij van harte uitgenodigd voor dit evenement. In The Hangar in Teuge wordt jou de gelegenheid geboden laagdrempelig de verbinding te zoeken met andere bedrijven. Om zo de business van jullie beiden te versterken ten gunste van de klant. Belangrijk, want tegenwoordig is vrijwel geen enkel bedrijf in staat om alleen de volledige wens van de klant te faciliteren. Je moet de klant verder adviseren dan jouw neus lang is en daar heb je elkaar voor nodig. Deze bijeenkomst brengt jullie met elkaar in contact.


Programma
Het evenement wordt rond 19:30 uur afgetrapt door ras-verbinder Wessel Berkman. Als auteur van de bestseller ‘De commerciële revolutie’ kent hij als geen ander het belang van goede samenwerking tussen bedrijven. In zijn inspirerende sessie over wederkerigheid vertelt hij hoe bedrijven trusted advisors worden door gezamenlijk meerwaarde te bieden voor de klant. Daarna is het aan de aanwezigen om de opgedane tips ’n trics in praktijk te brengen en elkaar op te zoeken. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.


Meld je gratis aan voor dit inspirerende event. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen te vergeven. Je bent van harte welkom in The Hangar in Teuge.


Met vriendelijke groet,


JPR advocaten, Grip op Succes, Ongewoon Strategie & Creatie, Centraal Beheer en
ABN Amro   


Locatie: The Hangar
Adres: De Zanden 105, Teuge
Datum: 14 mei 2018
Tijd: 19:30 uur