De Businessclub van Dynamo groeit verder


Het ledenbestand van de businessclub is verder toegenomen en wij verwelkomen onze nieuwste leden:


Koelweb Koeltechniek BV te Deventer: Renate en Paul de Haan zijn met hun bedrijf Koelweb Koeltechniek BV gespecialiseerd in het realiseren en onderhouden van grootkeuken-koelsystemen bij cateraars, hotels, bedrijfskantines, etcetera.


Elca Beheer BV: Henk Elting is reeds jarenlang een trouw bezoeker van de wedstrijden van Dynamo en draagt graag zijn steentje bij aan de verdere uitbouw van de businessclub en Dynamo als geheel.


Flint Media: de heren Dave den Hollander en Niels Steenman zijn al goed bekend met Dynamo en houden zich  middels Flint Media bezig met online marketing, bouwen en onderhouden websites, etcetera.  


De laatste 2 jaar is de businessclub bijna verdubbeld qua aantal leden en steeds meer bedrijven zien de toegevoegde waarde van de businessclub en doen ook onderling zaken met elkaar c.q. helpen elkaar met hun netwerk. De groei heeft het bestuur ook doen besluiten om het aantal leden per segment te gaan beoordelen en te monitoren om verder te kunnen professionaliseren, maar met behoud van zoveel mogelijk persoonlijke contacten onderling.  


Het bestuur is nog in gesprek met diverse andere geïnteresseerden om lid te worden van onze prachtige businessclub.