Glazenhuis Party op 15 november voor Serious Request


Wij steunen 3FM Serious Request
Met dit initiatief wil de  BC zoveel mogelijk geld ophalen voor 3FM Serious Request.  Van maandag 18 t/m zondag 24 december vindt 3FM Serious Request 2017 in Apeldoorn plaats. Apeldoorn verwelkomt de dj’s in het Glazen Huis vol trots. Het Marktplein, midden in de stad, wordt omgetoverd tot het decor voor dit bijzondere evenement.
Een van de activiteiten die we vanuit “Ondernemers voor het glazen huis“ organiseren is de Glazenhuis party op 15 november a.s. in Orpheus. Een gezellige avond vol muziek, lekker eten, hapjes en drankjes en volop gezelligheid. De opbrengst van deze benefiet avond komt geheel ten goed aan Serious request.

Hoe ziet de avond eruit?
17:30 uur            Welkom en ontvangst met hapje en drankje voor de gasten met een VIP-ticket.
 
18:00 uur            Partybuffet in de feestelijke foyer, inclusief drank, voor de gasten met een VIP-ticket.
 
19:30 uur            Welkom aan de gasten met een all-in ticket en een toegangsticket. Voor gasten met alleen een toegangsticket zijn drankjes te koop aan de bar.
 
20.00 uur            Sonny’s Inc speelt in de Rabobankzaal De Rabobankzaal heeft voor de gelegenheid een vlakke vloer, zodat er gedanst kan worden. In de zaal staan barretjes, maar er is ook vrije in- en uitloop naar de foyer. Daar is alle ruimte om rustig wat te drinken of te kletsen.
 
22:30 uur            Einde live muziek, mogelijkheid tot na borrelen en – kletsen in de foyer.
 
23:30 uur            Einde Glazenhuis party

U komt toch ook ?
De Glazenhuis party is dè gelegenheid om jouw personeelsuitje te houden. Je beleeft een onvergetelijke avond in Orpheus,  samen met jouw collega’s of vrienden en tegelijkertijd steun je het goede doel!

Dus geef je nu op samen met jouw collega’s via bedrijventickets
Wil je als particulier kaarten kopen? Klik dan HIER