Alle leden van
Businessclub Dynamo

Sorteer op:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

COMMERCIËLE (MAATWERK) TRAININGEN EN COACHING

Salewise helpt individuen, teams en organisaties hun commerciële prestaties verder te ontwikkelen.

Met als resultaat meer omzet, winst en werkplezier!

Ik kijk naar alle aspecten die nodig zijn om verbeteringen te realiseren in processen, gedrag en patronen.

Hierbij kies ik voor een aanpak die meetbaar resultaat oplevert en directe aansluiting biedt naar de dagelijkse praktijk.

To the point oplossingen en advies waarmee je snel weer verder kunt?

Ook dan ben je bij Salewise aan het goede adres! Wil je bijvoorbeeld een keer sparren over je commerciële strategie? Of het in de markt zetten van een nieuwe dienst of product? Heb je het idee dat je meer omzet kan genereren maar weet je niet zo goed hoe?

Ik denk graag met je mee! www.salewise.nl / info@salewise.nl

Lees meer
Salestrainingen

Verseput administratie- en belastingadviseurs wil graag voor de MKB onderneming de professionele dienstverlener zijn op administratief en fiscaal gebied.

Wij pretenderen het " kantoor op de hoek" te zijn.

Goed bereikbaar, korte lijnen, altijd een luisterend oor en met veel ervaring met allerlei ondernemersvragen. Kortom, mensen met een dienstverlenende passie waarbij de mens centraal staat.

Onze klanten bevinden zich veelal in Apeldoorn en/of in de Stedendriehoek. Het kantoor bestaat dit jaar 33 jaar en is echt een Apeldoorns kantoor, dat al zo'n 25 jaar is gevestigd in Apeldoorn. Onze medewerkers komen nagenoeg allemaal uit Apeldoorn en komend fietsend naar kantoor.

Doelstelling; als je als ondernemer met iets nieuws begint of iets bestaands wilt aanpassen, dan moet je eigenlijk eerst met Verseput gaan praten.


Wij zijn specialist met de software van ExactOnline en Moneybird.


Kom eens sfeerproeven aan de Deventerstraat 67 in Apeldoorn en ontdek wat wij voor jou onderneming kunnen betekenen.

 

Meer info; bezoek onze website www.verseput.nl of maak vrijblijvend een afspraak en bel (055) 579 11 70 of mail info@verseput.nl

Lees meer
Administratiekantoor

AMAZINGMIXED MEDIA MINDS Hola. Wij zijn full-service communicatiebureau Amazing. Met een team van zo’n 25communicatiepro’s maken wij ieder merk sterk. We bekijken het net ff van de andere kant, want: wij geloven in de kracht van verrassing. Onze klanten? Ze zitten echt overal: van dienstverlening en retai ltot zorg en bouw. En alles daar tussenin - regionaal én nationaal. Kom maar op met jouw communicatievraagstuk! We hebben de meest creatieve mixed media minds in huis die rocken in strategie, branding, positionering, creatieve concepten, huisstijl, app- en webdevelopment, UX, AI and so on. Voeg daaraan toe: onze nuchtere mentaliteiten stevige kennis van de nieuwste technologieën – online én offline. En voilà: treffende communicatie! We do wow.

Lees meer
Communicatie

TéBé Evenementen Service maakt van iedere dag een feestje!

Welke materialen je ook zoekt voor jouw evenement of feestje, grote kans dat wij het in ons assortiment hebben.  Zowel voor de zakelijke als particuliere markt, van gebaksvorkje tot compleet ingerichte festivaltent. Denk hierbij aan tenten in alle vormen en maten, podia, meubilair, decoratie, vloeren, verlichting, heaters, partysol en schirmbar maar ook catering- en horecabenodigdheden.

TéBé Evenementen Service neemt meer dan 20 jaar ervaring mee! Dat resulteert in een passend assortiment in de verhuur, kennis en ervaring bij de organisatie en uitvoering van evenementen. Voorkom stress en last-minute werk, profiteer van ons advies over de organisatie en uitvoering van jouw evenement.

Onze verhuur- en eventspecialisten staan voor je klaar!

Activeer om grotere afbe

Lees meer
Evenementen

Wat willen mensen veranderen en bereiken?

Afvallen, fit worden, minderstress, meer energie, kracht en zelfvertrouwen, moed om keuzes te maken enz.
De missie van Intensive is om onze leden zo goed en compleet mogelijk te helpenbij het bereiken van hun doelstellingen.

Iedereen die bij ons binnen komtheeft een wens of een verlangen. Verandering is lastig en daardoor kunnenmensen maar moeilijk of niet bereiken wat zij werkelijk willen. Het wringt dooreen belemmerende overtuiging of een negatief patroon dat in stand wordtgehouden.

Wij kunnen mensen helpenblijvend te veranderen door maatwerk te leveren. Dat doen wij door middel vaneffectieve training en coaching.
De uitkomst is dat mensen hun gestelde doelen bereiken en blijven behouden.

Het resultaat creëer jijzelf, wij begeleiden jou er graag bij!

Lees meer

Wensink

De Weerd

Remeha

N&N Partners

Jobilla

C&L - bedrijfsreclame

Bochane

B&K Advies

Batenburg Installatietechniek Twello

The Box B.V

Being You

Krepel Deuren

Zpress Media Group

Zora B.V.

Wensink Ford

Wagenplan Autolease

Vigilat Beveiligingen