Alle leden van
Businessclub Dynamo

Filter op bedrijfstak

Reset filters

Sorteer op:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ensing Autoverhuur B.V.

http://www.ensing.nl

Ensing Autoverhuur heeft al meer dan 50 jaar ervaring in hetverhuren van personenauto’s, personenbussen, bestelwagens en aanhangwagens aanzowel particulieren als bedrijven. Daardoor weten wij als geen ander wat eenklant tevreden stelt. Met ons uitgebreide assortiment en service proberen wijzo goed mogelijk aan de wensen en behoeften van onze klanten te voldoen.Daarnaast proberen we ons wagenpark zo jong mogelijk te houden, zodat elkeklant bij ons een ruime keuze heeft uit nieuwere modellen.

Ensing Autoverhuur biedt u dan ook de mogelijkheid tot veleextra’s. Zo zijn wij zeer flexibel vanwege onze openingstijden, hebben al onzemedewerkers de nodige kennis in huis en tevens hebben we veel aanbiedingenwaardoor het huren van een auto voor de particulier nog voordeliger wordt enook kunnen wij voor bedrijven ervoor zorg dragen dat de huurauto wordtafgeleverd en ook weer wordt opgehaald. Daarnaast heeft u een keuze uit veleandere extra’s, zoals: Europese navigatie, ruime skibox, veiligekinderstoeltjes, handige steekwagens, etc.

Gevestigd aan de Deventerstraat 41 in Apeldoorn, verhurenwij aan particulieren en bedrijven uit Apeldoorn en omstreken. Kom gerust eenslangs, wij helpen u graag op weg.

Lees meer

Dommerholt Advocaten

https://www.dommerholt.nl/

Iedere MKB-ondernemer, -onderneming en instelling inNoordoost-Nederland verdient een juridisch sparringpartner. Vanuit datuitgangspunt creëren we meerwaarde door onze uitgesproken identiteit tekoppelen aan onze specialismen en branche specifieke kennis. Hierdoor kunnenwij op een zeer effectieve manier de juridische belangen van onze cliëntenbehartigen en kan de cliënt de focus houden op haar core business. Procedureswinnen is ons vak, maar belangrijker vinden wij procedures voorkomen. Dat isonze passie. Wij willen anticiperen, zodat onze cliënten kunnen excelleren. Wijzijn Dommerholt Advocaten, wij durven wel te zeggen dat wij uitgesproken goedzijn...

Met onze vestigingen in Apeldoorn, Zwolle en Heerenveen zijnwe altijd dichtbij én kennen we de lokale en regionale markt goed. Met ruim 30advocaten hebben wij alle specialismen voor de zakelijke markt in huis. Doordaarnaast ook in brancheteams te werken, zorgen wij ervoor dat we bekend zijnmet de branche gerelateerde vraagstukken en actualiteiten. Hierdoor kan onzeklant op één adres terecht met al haar juridische vragen. Wel zo efficient!

Lees meer

Dijkgraag Rijsdorp B.V.

https://www.dijkgraaf.nl

Over Dijkgraaf-Rijsdorp
Alles voor een fijne werkplek
Wij verzorgen al ruim 50 jaar alles wat uw bedrijf nodig heeft om plezierig enefficiënt te kunnen werken, op kantoor of thuis. Met ons brede assortiment enonze gespecialiseerde dienstverlening is geen vraag ons te gek. Wij staan voorouderwets goede service en gaan net een stapje verder. Dit resulteert in veeltevreden klanten en een hoge klantbeoordeling.


Vanuit onze disciplines kantoorartikelen, projectinrichting,werkplekverbetering, drukkerij en kantoormachines leveren wij specifiekeoplossingen voor bedrijven in Apeldoorn en omstreken. Als familiebedrijfhechten wij veel belang aan continuïteit van de bedrijfsvoering en dat uit zichdan ook in de lange relaties met onze klanten. Duurzaam ondernemen betekentvoor ons dat wij continu onze dienstverlening aanscherpen en ons assortimentvernieuwen. Zo hebben wij onze showroom en kantoren het afgelopen half jaarcompleet vernieuwd.


Ons team bestaat uit ruim 30 vaste medewerkers, die zich ieder hebbengespecialiseerd in hun eigen discipline. De broers Henk en Niel Dijkgraafvormen samen de directie en leiden het bedrijf met bezieling en passie. Snelkunnen schakelen, persoonlijk contact en het brede aanbod aan producten endiensten is waar de naam Dijkgraaf-Rijsdorp voor staat.


+ 10.000 artikelen uit voorraad leverbaar
Wij zorgen ervoor dat u nooit zonder komt te zitten. U kunt ook goederen bijons op afroep plaatsen of de volgende dag laten bezorgen. Onze eigen chauffeurbezorgt gratis in Apeldoorn en omstreken. Kantoorartikelen bestelt u eenvoudigonline.


Eigen showroom en winkel van 2500m²
Naast dat u de producten online kunt bestellen, staan wij ook voor u klaar inonze winkel aan de Prins Willem-Alexanderlaan in Apeldoorn. Hier kunnen zowelbedrijven als particuliere klanten producten halen, bureaus en bureaustoelentesten en inspiratie opdoen voor kantoorinrichting.


Specialist in kantoor- en projectinrichting
Van het inrichten en verbeteren van een werkplek, tot het inrichten van eenkantoor, vergaderruimte of praktijkruimte. Wij verzorgen het gehele proces vanontwerp tot realisatie. Wij denken met u mee over kantoormeubilair,raambekleding, akoestiek, verlichting en nog veel meer. Een compleettotaalpakket, om het kantoor en het werken voor u zo aangenaam mogelijk temaken.

Lees meer

Aan de Stegge

https://www.adst.nl

Aan de Stegge Twello ontwikkelt en realiseertbedrijfsgebouwen. Dat doen we samen met de ondernemers waarvoor we bouwen enalle betrokken specialismen binnen het bouwteam. Wij beheersen het geheleproces: van bedrijfsproces analyse, locatiestudie, planontwikkeling tot en metde uitvoering van de bouw en beheer en onderhoud. Onze kracht zit in hetpraktisch en kostenefficiënt meedenken met onze opdrachtgevers vanaf de eersteideeën. Zo faciliteren we het optimale bedrijfsproces van onze opdrachtgeversin een functioneel, duurzaam en betaalbaar bedrijfsgebouw. Een maatpak rondomhet specifieke bedrijfsproces. Onze specialismen zijn bedrijfsgebouwen voor de logistiek,voedingsindustrie, productie, chemie en bovengrondse parkeeroplossingen.

 

Wij investeren in continu verbeteren. Verbeteren van onzeprocessen, maar ook van onszelf. Met ruim 130 collega's werken wij aan onzeuitdagende bouwprojecten. Wij werken vanuit de wensen van de klant en dit maaktdat we flexibel en ambitieus zijn. Eigen verantwoordelijkheid enzelfstandigheid zijn vanzelfsprekend voor onze medewerkers. Jezelf blijvenontwikkelen en doorgroeien uiteraard ook. We werken met korte lijnen in projectteams.Maar ook plezier staat bij ons voorop. Plezier in het werk en plezier metelkaar. Persoonlijk contact en elkaar op een andere manier ontmoeten zorgenvoor een goede band en dragen bij aan plezier en een goede teamspirit. Op dezemanier kunnen wij de verwachtingen van onze opdrachtgevers blijven overtreffen.

 

Aan de Stegge Twello bestaat al ruim 45 jaar. Al geruimetijd ben ik werkzaam bij dit prachtige bedrijf in de functie van financieeldirecteur.

Lees meer
Bouw