Dijkgraag Rijsdorp B.V.

Over Dijkgraaf-Rijsdorp
Alles voor een fijne werkplek
Wij verzorgen al ruim 50 jaar alles wat uw bedrijf nodig heeft om plezierig enefficiënt te kunnen werken, op kantoor of thuis. Met ons brede assortiment enonze gespecialiseerde dienstverlening is geen vraag ons te gek. Wij staan voorouderwets goede service en gaan net een stapje verder. Dit resulteert in veeltevreden klanten en een hoge klantbeoordeling.


Vanuit onze disciplines kantoorartikelen, projectinrichting,werkplekverbetering, drukkerij en kantoormachines leveren wij specifiekeoplossingen voor bedrijven in Apeldoorn en omstreken. Als familiebedrijfhechten wij veel belang aan continuïteit van de bedrijfsvoering en dat uit zichdan ook in de lange relaties met onze klanten. Duurzaam ondernemen betekentvoor ons dat wij continu onze dienstverlening aanscherpen en ons assortimentvernieuwen. Zo hebben wij onze showroom en kantoren het afgelopen half jaarcompleet vernieuwd.


Ons team bestaat uit ruim 30 vaste medewerkers, die zich ieder hebbengespecialiseerd in hun eigen discipline. De broers Henk en Niel Dijkgraafvormen samen de directie en leiden het bedrijf met bezieling en passie. Snelkunnen schakelen, persoonlijk contact en het brede aanbod aan producten endiensten is waar de naam Dijkgraaf-Rijsdorp voor staat.


+ 10.000 artikelen uit voorraad leverbaar
Wij zorgen ervoor dat u nooit zonder komt te zitten. U kunt ook goederen bijons op afroep plaatsen of de volgende dag laten bezorgen. Onze eigen chauffeurbezorgt gratis in Apeldoorn en omstreken. Kantoorartikelen bestelt u eenvoudigonline.


Eigen showroom en winkel van 2500m²
Naast dat u de producten online kunt bestellen, staan wij ook voor u klaar inonze winkel aan de Prins Willem-Alexanderlaan in Apeldoorn. Hier kunnen zowelbedrijven als particuliere klanten producten halen, bureaus en bureaustoelentesten en inspiratie opdoen voor kantoorinrichting.


Specialist in kantoor- en projectinrichting
Van het inrichten en verbeteren van een werkplek, tot het inrichten van eenkantoor, vergaderruimte of praktijkruimte. Wij verzorgen het gehele proces vanontwerp tot realisatie. Wij denken met u mee over kantoormeubilair,raambekleding, akoestiek, verlichting en nog veel meer. Een compleettotaalpakket, om het kantoor en het werken voor u zo aangenaam mogelijk temaken.

Bedrijfscontactpersoon

Henk Dijkgraaf

Eigenaar

Dijkgraag Rijsdorp B.V.

Prins Willem Alexander laan 1423 Apeldoorn