Ensing Autoverhuur B.V.

Ensing Autoverhuur heeft al meer dan 50 jaar ervaring in hetverhuren van personenauto’s, personenbussen, bestelwagens en aanhangwagens aanzowel particulieren als bedrijven. Daardoor weten wij als geen ander wat eenklant tevreden stelt. Met ons uitgebreide assortiment en service proberen wijzo goed mogelijk aan de wensen en behoeften van onze klanten te voldoen.Daarnaast proberen we ons wagenpark zo jong mogelijk te houden, zodat elkeklant bij ons een ruime keuze heeft uit nieuwere modellen.

Ensing Autoverhuur biedt u dan ook de mogelijkheid tot veleextra’s. Zo zijn wij zeer flexibel vanwege onze openingstijden, hebben al onzemedewerkers de nodige kennis in huis en tevens hebben we veel aanbiedingenwaardoor het huren van een auto voor de particulier nog voordeliger wordt enook kunnen wij voor bedrijven ervoor zorg dragen dat de huurauto wordtafgeleverd en ook weer wordt opgehaald. Daarnaast heeft u een keuze uit veleandere extra’s, zoals: Europese navigatie, ruime skibox, veiligekinderstoeltjes, handige steekwagens, etc.

Gevestigd aan de Deventerstraat 41 in Apeldoorn, verhurenwij aan particulieren en bedrijven uit Apeldoorn en omstreken. Kom gerust eenslangs, wij helpen u graag op weg.

Bedrijfscontactpersoon

Gouke Hylkema

Ensing Autoverhuur B.V.

Deventerstraat 41 7311 LV Apeldoorn