Het laatste nieuws

6/4/2021

Kom netwerken tijdens het BC Social Event!

Als businessclub wil we dat onze leden met elkaar verbonden zijn, ook online. Om dit vorm te geven is vorig jaar de Netwerkapp gelanceerd. Deze app moet de plek worden waar we met elkaar kunnen communiceren, elkaar leren kennen en informatie uitwisselen. De communicatie - over evenementen bijvoorbeeld - zal alleen nog verlopen via de Netwerkapp. Daarom is het belangrijk dat alle leden bekend zijn met de werking.

Lees meer

In samenwerking met

4/3/2021

Een foto- en videoverslag van de BC Kastelen rally 2021

Met een volle tank, een goede navigatie en de spirit van een raceheld verzamelden de deelnemers van onze BC Kastelen rally 2021 zich zaterdag 27 februari tussen 11 en 12 uur op het parkeerterrein van Omnisport in Apeldoorn. Daar werd iedereen in zijn eigen auto - of in een snelle wagen van mede-organisator Pouw - helemaal corona-proof verwelkomd met de nodige hapjes, drankjes en een vragenlijst voor bij de 128 kilometer lange route over de Veluwe. Klaar voor de start?

Lees meer

In samenwerking met

Draisma Dynamo lanceert eigen bier

Het is nog wat voorbarig om alvast te proosten op een mogelijk landskampioenschap. Maar of ze nou wel of niet voor het eerst sinds 2010 de nationale titel naar Apeldoorn halen, hun eigen bier neemt niemand de volleyballers van Draisma Dynamo meer af! Voorafgaand aan de start van de kampioenspoule lanceert Draisma Dynamo het eigen Draisma Dynamo Biertje.

Lees meer

In samenwerking met

Apeldoornse familiebedrijven vormen bouwteam voor Van Gerrevink

Lokaal ondernemen, elkaar helpen en versterken. Ondernemer Marc van Gerrevink schakelt al jaren het liefst zoveel mogelijk Apeldoornse bedrijven in. Marc: “Waarom een bedrijf uit Amsterdam laten komen, als we hier de bedrijven hebben mét de kennis en kunde?”

Lees meer

In samenwerking met

De eerste (snelle) beelden van de BC Kastelen Rally 2021

Hoe was jullie weekend? Die van ons is voorbij 'gescheeurd'! Op zaterdag 27 februari stond onze BC Kastelen Rally 2021 namelijk gepland! Een dag om nooit meer te vergeten, zonder brokken en mét héél veel gezelligheid! Er reden maar liefst 117 bussinesclubleden + aanhang mee en onderweg werd volop genoten van het mooie uitzicht op de Veluwe.

Lees meer

In samenwerking met

Uit het archief

Klaar voor de start?

Lees meer

Save the date: Kastelen Rally BC Dynamo

Lees meer

Kuiphuis Kraanverhuur neemt ´concullega´ over

Lees meer

Nieuw leven in oude ambachtsschool van Apeldoorn

Lees meer

Henk van Tongeren Water & Techniek wordt grootste van Nederland

Lees meer

De actiefoto's van onze kerstbomen drive-trough

Lees meer

VSS Meat naar grotere locatie in ´t Harde

Lees meer

Onze eerste disco bingo was een ‘swingend’ succes!

Lees meer

Santa-Klaas drive-trough

Lees meer

Dynamo’s‌ ‌disco‌ ‌bingo!‌ ‌

Lees meer
15/5/2020

In memoriam - Saakje Boermans

Lees meer
13/2/2020

Het Van Mossel KIA event was spetterend!

Lees meer