Het laatste nieuws

2/12/2020

VSS Meat naar grotere locatie in ´t Harde

Als ambachtelijke groothandel houdt VSS Meat zich bezig met het leveren van vlees aan horeca, instellingen, slagerijen, supermarkten en maaltijdbereiders. Deze business liep zo goed, dat het bedrijf uit haar jas groeide. De oplossing? Een nieuw, groter pand aan de Spoorstraat 35 in ‘t Harde.

Lees meer

In samenwerking met

VSS Meat
28/11/2020

Onze eerste disco bingo was een ‘swingend’ succes!

Wie er niet bij was op vrijdagavond 27 november, heeft echt iets gemist! Tussen 20:00 en 22:00 uur vond de eerste digitale disco bingo van businessclub Dynamo plaats. Een daverend succes vol met lekkere hapjes, drankjes en bekende meezingers die live werden gebracht door de jongens van Groove 21.

Lees meer

In samenwerking met

Santa-Klaas drive-trough

Lieve Businessclub Dynamo leden, wat een vreemd jaar is het tot op heden. Een wereldwijde pandemie dit jaar heeft ons allen hard geraakt en daardoor werden ook bijna alle businessclub events noodgedwongen gestaakt. Fysiek zien we elkaar daardoor bijna niet meer, misschien soms via Zoom of Teams een enkele keer.

Lees meer

In samenwerking met

Dynamo’s‌ ‌disco‌ ‌bingo!‌ ‌

Bingokaarten, goede muziek en gezellige clubgenoten: dat zijn de hoofdingrediënten van onze digitale disco bingo op vrijdagavond 27 november. Als lid van Businessclub Dynamo bent u van harte uitgenodigd!

Lees meer

In samenwerking met

15/5/2020

In memoriam - Saakje Boermans

n memoriam - Saakje Boermans

Lees meer

In samenwerking met

Uit het archief

13/2/2020

Het Van Mossel KIA event was spetterend!

Lees meer
19/5/2020

Webmaster gezocht

Lees meer