Oliebollenactie mini- en jeugdleden SV Dynamo


De mini- en jeugdleden van SV Dynamo gaan dit jaar weer oliebollen en appelbeignets verkopen van bakkerij Toet.  De oliebollen en appelbeignets worden op 31-12 vers gebakken afgeleverd bij SV Dynamo. 


De oliebol van bakkerij Toet is door het Echte Bakkers gilde uitgeroepen tot de beste oliebol van Nederland. Deze keuring heeft plaats gevonden onder de leden van het gilde en is gekeurd door een team van meester Boulangers.


Een zak olie- of krentenbollen (10 stuks) kost 9 euro en een zak appelbeignets (5 stuks) kost 7,50 euro.


Bestellen kan bij een mini of jeugdlid van de vereniging. Zij verdienen er zelf ook een klein zakcentje mee.  Heeft u geen mini of jeugdlid in uw omgeving, kunt u ook bestellen via www.svdynamo.nl/oliebollen 
De mini’s en jeugdleden bezorgen de bestelling bij u thuis. Bestelt u via de website, kunt u de bestelling op 31-12 tussen 10:00 en 12:00 uur afhalen bij de ingang van het Dynamo café. 


Met de opbrengst van de actie zal voor de mini’s de jaarlijkse voorjaarsactiviteit worden bekostigd en wordt een deel besteed aan het minikamp. De jeugd heeft wensen voor nieuwe trainingsmaterialen en gaat ook op jeugdkamp. 


Bestellen kan vanaf heden tot uiterlijk 22 december aanstaande.