Oudejaarsborrel 13-12-2018 bij “De Cantharel”

De Cantharel is sinds deze zomer sponsor van de Stichting TOP (Eredivisie heren) en tevens lid geworden van Businessclub Dynamo.


 Als Businessclub Dynamo vonden wij het een goed idee om de samenwerking met “de Cantharel” extra cachet te geven door de “Oudejaarsborrel”  bij hun te organiseren.


De Cantharel stond positief tegenover dit idee en zo doende werd bij hun de oudejaarsborrel georganiseerd. De genodigden werden ontvangen in “’T Buitenhuisje” door Bob Zeeuw van der Laan (Directeur eigenaar), Mirjam Bosch (Marketing & Communicatie Manager), Remmert Zandstra (General Manager) en AnouK Timmer (Accountmanager).  Bij aankomst was er een gezellig kampvuur en er werd er een voortreffelijke glühwein aangeboden. Nadat de gasten waren ontvangen  in ‘t Buitenhuisje kregen zij in drie groepen een rondleiding over het complex van “De Cantharel “.                                                                                                                                                                                    


Achter het hoofdgebouw liggen een aantal prachtige locaties o.a. de groentetuin, “t Buitenhuisje, de “Hotelhoeve” en “Huisje James” de gasten kregen uitgebreid informatie over deze locaties. De gasten waanden zich op een prachtige locatie aan de rand van de Veluwe met veel allure.


Na de rondleiding werd iedereen ontvangen op het winterterras en het naastgelegen restaurant. Kees van Buuren heeft welkomstwoord gehouden namens de businessclub en bedankte “De Cantharel” voor de mooie rondleiding en de ontvangst.  Bob Zeeuw van der Laan heeft een speech gehouden met als thema: de Cantharel en de samenwerking met Stichting TOP. Peter de Vries gaf vervolgens een analyse over de afgelopen periode, van de ontwikkelingen bij de Heren 1 en zijn enthousiaste visie voor de komende 10 jaren.  Kees en Peter hebben de medewerkers van De Cantharel bedankt voor de geweldige ontvangst en in het bijzonder Mirjam Bosch voor het geweldige event en daarbij werd tevens een gesigneerde volleybal en  een mooi bouquet bloemen overhandigd.  De bestuursleden van de Businessclub werden bedankt door het bestuur van Stichting TOP en kregen een boeket bloemen overhandigd (gemaakt door Meesterlijk Geschikt). 


Voor aanvullende informatie over “De Cantharel” verwijzen wij u graag naar de volgende sites:


Home: https://www.vandervalkapeldoorn.nl/


Huisje James: http://www.huisjejames.nl/


Landhuis/kookwerkshop: https://www.vandervalkapeldoorn.nl/keukentafel


Voor vragen, informatie en reserveringen kan contact met Mirjam Bosch opgenomen worden                               via 055-5382471, of met Anouk Timmer via 055-3121246.