Programma Businessclub Dynamo - Seizoen 2018-2019

Programma Business club Dynamo, Seizoen 2018-2019.

Voor het komende seizoen heeft het bestuur weer een veelzijdig en afwisselend programma samengesteld. Net als afgelopen jaar zijn de meeste activiteiten voor de leden gratis. We hopen u met onze activiteiten weer veel boeiende en gezellige momenten te kunnen bieden.


Met de vriendenlunches slaan we dit seizoen een nieuwe weg in. Natuurlijk heeft het uitnodigende bedrijf de eerste stem in de keuze van wie hij of zij uitnodigt. Maar het bestuur de vriendenlunches ook gebruiken om die leden die – door welke oorzaak dan ook- niet altijd in de gelegenheid zijn om onze activiteiten te bezoeken, de kans te bieden bij deze kortdurende activiteit aanwezig te zijn. Wij hopen hiermee deze leden in de gelegenheid te stellen om hun lidmaatschap te benutten.


Hoewel de meeste activiteiten gepland zijn en de data vastgesteld, is het verstandig om voor het laatste nieuws en eventuele wijzigingen onze website te raadplegen op www.businessclubdynamo.nl


20 september 2018 Kick off nieuwe Seizoen

De start ven het nieuwe seizoen van Dynamo vind dit jaar plaats bij Centraal Beheer in Apeldoorn.


Onder genot van een BBQ en drankje zullen de nieuwe spelers en het nieuwe business magazine hier gepresenteerd worden.


27 september 2018 bezoek Paleis het Loo

De komende jaren staat Paleis het Loo in de steigers en ondergaat een zeer ingrijpende metamorfose. Voor het publiek is het dan ook gesloten. De Businessclub Dynamo is het echter gelukt om ook tijdens de verbouwing toegang te krijgen tot Apeldoorns blikvanger pur sang. Bent u ook benieuwd naar de vorderingen van de verbouw? Wilt u wel eens met eigen ogen zien hoe de bouwvakkers te werk gaan tijdens deze zeer omvangrijke klus? Dan is dit is uw kans!


11 oktober 2018 bedrijfsbezoek Kamp Coating

Uniek bedrijfsbezoek  bij het hypermoderne bedrijf: Kamp Coating Apeldoorn. Tijdens dit bedrijfsbezoek is er de mogelijkheid om het gehele bedrijf te zien tijdens een rondleiding, waarbij John Kamp ( directeur/eigenaar) vol passie verteld over de diverse prosessen. Wij hopen dat we als BC met een groot aantal mensen dit mooie bedrijf gaan bezoeken.


24 oktober 2018 vrienden lunch

Voor de eerste vrienden-lunch van dit seizoen gaan Rienk den Hollander en Herman Disbeschl weer een aantal gasten uitnodigen.


?? november 2018 wedstrijd activiteit Bier en bitterballen

Informele bijeenkomst, afhankelijk van het wedstrijdschema,  onder het genot van een drankje en een hapje. Doel is : netwerken in een ontspannen omgeving . Het staat u vrij, om op deze avond eigen relaties / introducés mee te nemen. Vooraf aanmelden is niet nodig.


9 november 2018 Blind diner

In het kader van de week van de toegankelijkheid vraagt de Businessclub van Draisma Dynamo aandacht voor mensen met een visuele handicap. Tijdens dit diner ervaart u aan den lijve wat het is om te eten terwijl u het niet ziet en hoe het is om een visuele beperking te hebben. We worden uitgenodigd door Koninklijke Visio waar Wim Maatman en Sander Wolterink als uw gastheer zullen optreden. In verband met de beschikbare capaciteit is het aantal deelnemers gelimiteerd tot 40 personen. De opbrengt van deze avond gaat naar Koninklijke Visio. Met de opbrengst hoopt Koninklijke Visio een tandem fiets aan te kunnen schaffen.


21 november 2018 vrienden lunch

Gezellige vrienden-lunch op uitnodiging door Richard Meurs en Wim Maatman.


29 november 2018: ASK Theater.

Ook dit jaar is het ons gelukt om 50 kaarten te bemachtigen voor dit Apeldoornse evenement, dat geheel wordt uitgevoerd door vrijwilligers. Houd onze website in de gaten voor de exacte data want OP=OP !


13 december 2018 Oudejaarsbijeenkomst

Vorig seizoen een “ondergeschoven kindje, dit jaar nemen Anita Schaake en Wim Maatman revanche en nodige u uit voor een gezellige afsluiting van het jaar in winterse sferen, bij ………….?? Dat is nog even een verrassing.


?? december 2018 wedstrijd activiteit

Nog nader te bepalen a.d.h.v. speelschema


?? december 2018  of januari 2019 het dieptepunt als hoogtepunt bij paleis het Loo

Nadere informatie volgt. Definitieve datum is afhankelijk van voortgang bouw en beschikbaarheid Paleis het Loo.


17 januari 2019 bedrijfsbezoek Owens Corning

Owens Corning Apeldoorn maakt deel uit van een groot Amerikaans concern. Herman Disbeschl organiseert een bedrijfsbezoek waar u alles te weten kunt komen over dit bedrijf.


14 februari 2018 bedrijfsbezoek Sandd

Het Apeldoornse bedrijf Sandd, de qua grootte 2e postbezorger van Nederland, kent relatief een niet lange historie en levert elke dag een grote logistieke prestatie. Het behoort tot een van de mooie bedrijven in onze omgeving, maar wellicht toch relatief onbekend.


Jaarlijks worden er 750 miljoen poststukken bezorgd door 15.000 medewerkers via 24 vestigingen.


Wilt u meer horen over de markt van postbezorging en vooral zien hoe dit in zijn werk gaat, meld u dan aan voor ons bedrijfsbezoek op 14-2-2019. Het aantal mogelijke deelnemers is gelimiteerd.


7 maart 2019 Victor Mids

In nauwe samenwerking met de business club van Robur et Velocitas, halen de Business club van Draisma Dynamo  en Centraal beheer de bekende illusionist Victor Mids naar Apeldoorn.


Neuromagic is een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, demonstreert Victor de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en (interactieve) neuropsychologische experimenten. Hoe makkelijk bent u af te leiden? Hoe werkt ons geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf hoe makkelijk uw eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden.


13 ?? maart 2019 wedstrijd activiteit

Nog nader te bepalen a.d.h.v. speelschema.


27 maart 2019 vrienden lunch

Voor deze vriendenlunch worden we uitgenodigd door Mulder Connect lid Edwin Schut. Mulder Connect , zij ont-zorgen je met advies, aanleg en onderhoud van alles op het gebied van elektrotechniek, data-infra en telecommunicatie. Ook met IT-dienstverlening, gebouwbeveiliging en duurzame energieoplossingen helpen zij je uit de brand. Nadere info bij Marjan van der Kraats of Rienk den Hollander.


3 ?? april 2019 wedstrijd activiteit

Nog nader te bepalen a.d.h.v. speelschema en in overleg met Yorick mogelijk CB


Tevens presentatie Magazine


25 april 2019: Bezoek Apenheul

Aapjes kijken? Ja natuurlijk, maar wist u dat Apenheul nog veel meer te bieden heeft? Achter het Apenpark gaat een bedrijf schuil dat veel meer bieden heeft. Nieuwsgierig geworden? We nodigen u uit om nader kennis te maken met dit bijzondere Apeldoornse bedrijf.


10 en 11 mei 2019 2-daagse trip naar?

Kees van Buuren en Rienk den Hollander houden nog even geheim waar de reis dit jaar naar toe gaat. Vast staat al wel dat het weer net zo’n succes gaat worden als de inmiddels vermaarde reis naar Mechelen.


29 mei 2019 vrienden lunch

Voor deze gezellige vrienden-lunch worden weer een aantal leden uitgenodigd door Willem de Bruin en Rene Heupink.


5 juni 2019 jaarlijkse AutoHaas golf dag

Ook dit jaar wordt de golf dag weer georganiseerd door Willem de Bruin en zijn vrolijke team.


21 juni 2019 Drakenbootfestival

Na het succes van voorgaanden


 jaren, dit seizoen nodigt het bestuur van de BC u in nauwe samenwerking met Centraal beheer uit voor “Drakenboot in concert” op het Festivalterrein op “De Zwitsal”.


5 juli 2019 afsluiting seizoen

Traditioneel sluiten we het seizoen af met een gezellige barbecue. Willem de Bruin en Rienk den Hollander weten er meer van.