Sponsormogelijkheden


Sponsormogelijkheden 

Natuurlijk biedt het Businessnetwerk u naast het reguliere lidmaatschap ook diverse andere sponsormogelijkheden, die hieronder nader worden toegelicht. Hebt u een ander sponsoridee? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor sponsoring op maat! Adverteren in het Businessmagazine Het Businessnetwerk geeft twee keer per jaar (in maart en september) een magazine uit. Dit glossy magazine staat vol informatie over het Businessnetwerk: welke activiteiten staan er op het programma, wie zijn er lid en natuurlijk veel informatie over Draisma Dynamo. De editie die aan het begin van het nieuwe seizoen wordt uitgegeven is extra dik omdat hierin de topteams van Dynamo worden gepresenteerd. De leden van het Businessnetwerk Vrienden van Dynamo ontvangen een aantrekkelijke korting op advertenties in het magazine. Reclameborden in de Topsporthal van het Omnisportcentrum De Topsporthal waarin Dynamo haar thuiswedstrijden speelt, biedt de mogelijkheid voor reclame. Hierin bieden wij u diverse mogelijkheden. Wandreclameborden U ontvangt/Dynamo verzorgt:
 • Een reclamebord voorzien van uw beeldmerk en/of tekst afmeting reclamebord (bxh): 3,05 x 0,75 m. of  6,50 x 0,75 m. (naar keuze)
 • Vooraf een digitale afbeelding van het bord ter goedkeuring
 • Het ophangen van het bord aan de wand van de Topsporthal
NB. In verband met de eisen in Omnisport verzorgt Dynamo de productie van de reclameborden zelf. U moet daarbij rekening houden dat de (verplichte) basiskleur van het reclamebord blauw is. Kosten per seizoen:
 • Bordafmeting: 3,05 x 0,75 m             : €    400,- per jaar excl. BTW* (leden Businessnetwerk)
 • Bordafmeting: 3,05 x 0,75 m             : €    800,- per jaar excl. BTW
 • Bordafmeting: 6,50 x 0,75 m             : €    800,- per jaar excl. BTW* (leden Businessnetwerk)
 • Bordafmeting: 6,50 x 0,75 m             : € 1.600,- per jaar excl. BTW
*De korting van 50% geldt alleen voor leden van het Businessnetwerk met een regulier lidmaatschap Eenmalige kosten (produceren bord, voor rekening sponsor) :                    (b x h)               kosten
 • vervaardigen nieuw bord                                                              3,05 x 0,75           € 375,-
 • vervaardigen nieuw bord                                                              6,50 x 0,75           € 600,-
 • aanpassen/vervangen  opdruk bestaand bord                                3,05 x 0,75           € 285,-
 • aanpassen/vervangen  opdruk bestaand bord                                6,50 x 0,75           € 450,-
(Bordafmetingen in meters, kosten per bordafmeting en excl. BTW) Hebt u vragen over de sponsormogelijkheden of wilt u een sponsorpakket op maat? Neemt u dan contact op via info@businessclubdynamo.nl.