De Kabath Vastgoedbeheer B.V.


De Kabath vastgoedbeheer heeft zich in loop der jaren sterk ontwikkeld in vastgoedbeheer, waarbij onze klant en haar wensen centraal staan.


Alleen leegstandbeheer doen wij al jaren niet meer, wij bieden u als vastgoedeigenaar, een algehele oplossing voor uw vastgoed.


Of het nou gaat om een tijdelijke of langdurige oplossing voor uw vastgoed. Wij laten hierbij alle bestaande denkpatronen los en kijken op een innovatieve wijze naar uw vastgoedportefeuille, 1 pand of 100 panden.


Wenst u als opdrachtgever ‘totale ontzorging’ van uw vastgoedportefeuille? Dit betekent dat wij het dagelijkse beheer uit handen nemen. Onze opdrachtgevers laten dit portefeuillebeheer graag aan ons over omdat het hen aan tijd, kennis of interesse ontbreekt en zij zich kunnen concentreren, net als wij, op hun kernactiviteiten.


Portefeuillebeheer is derhalve de meest vergaande vorm van samenwerking.


Het portefeuillebeheer is per opdrachtgever elke keer weer anders.  Dit kan uiteenlopen van het beheer van een bedrijvencomplex of een renovatieproject van een woningbouwvereniging of bijvoorbeeld bij  grote infra-structurele projecten.


Adresgegevens:


President Kennedylaan 104


6883 AX Velp (Gld)


info@dekabath.nl
www.dekabath.nl