Engie


Adres: 
Vlamoven 40
6826 TN Arnhem
0263763800

Cofely is nu ENGIE Services:


ENGIE Services laat techniek werken voor haar klanten. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op de realisatie van uw doelstellingen. Wij doen dit met innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen.


Technische totaaloplossingen maken uw project succesvol


Bent u op zoek naar een technische dienstverlener die u helpt innoveren? Maak dan kennis met de specialisten van ENGIE. Ontwerp, fabricage, realisatie, onderhoud of projectmanagement: met doordachte technische totaaloplossingen optimaliseren we uw bedrijfsprocessen. Zo kunt u zich concentreren op uw primaire activiteiten, eindproduct en klant.


Betrouwbaar en deskundig


Wij bieden met multidisciplinaire dienstverlening de oplossingen die u zoekt. Wij ondersteunen u bij kleine en grote projecten, maar ook bij langdurig onderhoud en exploitatie van uw installatie. Van eenvoudig tot zeer complex, zowel in nieuwbouw als bestaande complexen, in utiliteit, in infra en in industriële processen. Het is prettig samenwerken met ons. Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid en grondige kennis van zaken. 


Van consultancy tot onderhoud en beheer


Al voordat uw project begint, kunnen onze consultants meedenken en u adviseren over duurzame technische oplossingen. Onze specialisten staan tot uw beschikking tijdens elke projectfase. Van projectmanagement, engineering, (pre-)fabricage, realisatie tot onderhoud en beheer. Daarnaast kunnen we de doorlooptijd van uw bouwproject verkorten met Prefab & Modulair Installeren. Daarmee installeren we snel en kostenefficiënt alle installaties voor uw gebouw: van verwarming tot riolering en bekabeling.