Kenneth Smit Training


Adres: 
Breeuwershoeve 135
7326 SR Apeldoorn

Kenneth Smit heeft de afgelopen 29 jaar bewezen een trainingsbureau te zijn die daadwerkelijk toegevoegde waarde levert aan bedrijven.


Heden ten dage werken wij met ruim 80 trainers, welke allemaal hun sporen in de praktijk hebben verdiend, op het vlak van Sales, Management en Communicatie programma’s.


Kenneth Smit hanteert een methodiek die als confronterend kan worden gezien.


Door praktijkgerichte rollenspellen en individuele oefeningen ontdekken en concluderen deelnemers zelf wat er kan verbeteren aan hun aanpak. Het effect van die eigen ontdekking is bijzonder groot en de motivatie om vervolgens daarin verbetering te brengen zo mogelijk nog groter.


We trainen de individu binnen de groep


Door groepsgrootte van maximaal 8 personen worden deelnemers op hun eigen niveau en individueel aangesproken. Deelnemers worden constant uitgedaagd zelf tot het uiterste te gaan, deze aanpak verhoogd de praktische toepasbaarheid van het aangeleerde in de dagelijkse praktijk en levert vrijwel direct verbetering op hun prestaties


Kenneth Smit gaat verder waar anderen moeten stoppen!


Veel opleidingen en trainingen zijn goed voor het algemene kennisniveau. Trainingen van Kenneth Smit hebben meer diepgang, die gefaseerd gerealiseerd wordt. Hierdoor ontdekken deelnemers zelf dat ze vooruitgaan en beter worden. Er worden geen trucjes aan geleerd maar professionele technieken. De trainingen zijn modulair opgebouwd en verhogen iedere training het niveau van iedere leerlink met de nieuwste inzichten en vaardigheden. Het is dan ook eerder regel dan uitzondering dat veel relaties van Kenneth Smit meer dan 5 jaar bij ons blijven trainen.


De klanten van Kenneth Smit hebben de afgelopen jaren de trainingen met een 9,8 beoordeelt.


kennethsmit


Wij streven ernaar om in de toekomst door verbreding van ons dienstenpakket (Blended Learning door toevoeging van het NeKST Level Assessment, E-Learning, Online en praktijk coaching) en het uitdiepen van onze vaardigheidsprogramma’s organisaties te ondersteunen in de toekomst en te helpen bij het verhogen van hun rendement.


Contactpersonen