LeanENT


afbeelding1

Adres: 

Sinds 2013 begeleidt LeanENT organisaties in uiteenlopende disciplines bij de implementatie van Lean. Door onze sterke focus en de ambitie om voor onze klanten de beste lean consultants ter wereld te zijn, zijn wij in staat om samen met medewerkers, organisaties in beweging te brengen én te houden. Mensen bewegen tot resultaten, dat is de kern van ons werk.


LeanENT is vooral bekend door de LeanENT Lego Workshop met inmiddels meer dan 35.000 deelnemers uit de hele wereld. Véél meer doen met véél minder inspanning en héél véél enthousiasme. Samen met mensen paradigma’s doorbreken en spelregels veranderen. Wie andere spelregels hanteert, krijgt andere resultaten!


Onze focus: extreme doorlooptijdverkorting als meest krachtige middel! Als gevolg van ingrijpende doorlooptijdverkorting zijn grote kwaliteit- en productiviteitsverbetering haalbaar. Gemiddeld zien wij meetbare productiviteitsverbeteringen van 10 tot 30%.


Hoe wij dat doen? Wij staan graag met onze poten in de modder en houden niet van vuistdikke adviesrapporten. Daarentegen houden wij wel van resultaten. We zijn fanatiek sportief en de resultaten die wij samen met onze klanten bereiken zijn onze grootste motivator. Wij geven samen met onze klanten uit de industrie, bouw, gezondheidszorg en publieke sector dagelijks invulling aan het ingrijpend verbeteren van processen en daarmee resultaten. Voor ons is lean topsport: keer op keer records verbreken! Samen met mensen het onmogelijke mogelijk maken.