Mastermate Brinkman


apeldoorn-1611-bewerkt-300dpicmyk_resized_1


Over Mastermate


Wij zijn een innovatieve, landelijke technische groothandel voor de bouw en bouwgerelateerde bedrijven. We helpen opdrachtgevers en vakmensen – aannemers, installateurs, woningcorporaties – met het efficiënt realiseren van bouwprojecten. Dit doen we met deskundig advies, logistieke oplossingen en vernieuwende projectservice. En gewoon door de gereedschappen en materialen die u bestelt, op tijd en op de juiste plek te leveren.


We staan voor sterk vakwerk door efficiency, kwaliteit en samenwerking.


Efficiency: op onze concepten kunt u bouwen


Wij creëren waarde voor klanten door het bieden van innovatieve Mastermate-concepten. Die helpen u sneller, efficiënter, veiliger en met minimale faalkosten uw bouwproject af te ronden. We ondersteunen u met optimale voorraadbeheersing, een integrale aanpak voor elektromechanische toegangscontrolesystemen en deuren, gericht advies voor ruwbouw en montageservice van hang- en sluitwerk. Ook voor de optimale bescherming van uw vakmensen kunt u bij ons terecht. Het uitgangspunt van onze oplossingen: geen regelwerk, geen overtollige voorraad, geen onnodige kosten. Kortom, voor u geen kopzorgen.


Kwaliteit: praktisch advies door up-to-date marktkennis


We geloven in vakmanschap en kwaliteit. De bouw is een dynamische wereld waarin productinnovatie en nieuwe technieken elkaar in snel tempo opvolgen. Onze adviseurs volgen actuele productontwikkelingen op de voet. Zij vertalen die brede en up-to-date marktkennis naar een praktisch advies op maat. Wilt u ook bijblijven? We delen onze kennis graag met u tijdens één van onze vakevents.


Samenwerken: slagkracht en innovatiekracht


Samenwerken zit in onze genen. Samenwerking heeft ons gemaakt tot wat we nu zijn: een betrokken technische groothandel van 7 regiobedrijven met 34 vestigingen in heel Nederland. Die bundeling van vakkennis geeft ons regionale en nationale slagkracht. En innovatiekracht om samen met u slimme oplossingen te ontwikkelen voor efficiënte projectrealisatie en optimale samenwerking in de keten.


 
 
Adres: 

Paramariboweg 99 7333 PA  Apeldoorn