Omnisport Apeldoorn


omnisport_apeldoorn-1

Omnisport Apeldoorn

Omnisport Apeldoorn is één van de 22 locaties van Libéma.


Omnisport Apeldoorn combineert sport, business en entertainment in een moderne locatie, die een sportieve én zakelijke uitstraling heeft. Zo kunnen we bijvoorbeeld de Topsporthal een metamorfose geven tot concertzaal, beursruimte, congresruimte of zaal met podium voor een bedrijfsfeest. Omnisport Apeldoorn kan echt alles aan: van een zakenlunch voor 20 personen tot een sportgala/concert met 11.000 gasten.


Een multifunctionele eventlocatie met A-status

Omnisport Apeldoorn heeft de A-status. Hiermee is het de enige accommodatie in Nederland waar Europese en Wereldkampioenschappen baanwielrennen en atletiek mogen worden gehouden. De bijna 6.500 m² bieden u ook ruimte om Omnisport Apeldoorn voor sportieve of zakelijke doeleinden te gebruiken.


Een complex geschikt voor uiteenlopende evenementen

In de grote sporthal en wieler- en atletiekhal wordt niet alleen gesport, want Omnisport Apeldoorn dient ook als evenementenlocatie. Ruimtes als de Promenade, Business Lounge, Vergaderzalen en het Sportcafé zijn breed inzetbaar en er zijn combinaties mogelijk. Zo kunt u uw zakelijke bijeenkomst sportief afsluiten. Daarnaast kunt u uw evenement in Omnisport Apeldoorn combineren met het naastgelegen Americahal Apeldoorn (ook van Libéma).