Pretty Tall


foto_winkel_heren_1_1

Adres: 
De Eglantier 409
7329 DL Apeldoorn

Pretty Tall is gespecialiseerd in mode voor lange vrouwen. De winkel is gevestigd op winkelcentrum De Eglantier.


Vanuit heel Nederland komen langbenige vrouwen naar Pretty Tall, het ‘walhalla’ voor lange meiden en vrouwen. Een fantastische ervaring, zo’n winkel vol met hippe kleding die past!


Hippe mode voor een jong publiek, dat is de insteek. Met ruim 90 soorten jeans is Pretty Tall de grootste aanbieder van lange damesjeans in Nederland. Verkrijgbaar in lengte 36”en 38”, zowel in kleine als in grote maten. Er zit altijd een passende jeans bij.


Verder zijn er jassen, skinny broeken, shirts, colbertjasjes, rokjes, noem maar op; feestelijk, casual, er is van alles. Het assortiment wordt compleet gemaakt met sportkleding, positiekleding, badpakken en een schoenencollectie in grote maten (42 t/m 45). Wie hier niet kan slagen, slaagt nergens!


Pretty Tall, in 2013 gekozen tot Onderneming van het Jaar, is sponsor bij Dynamo. Zo dragen de meiden van Dames 1 de kleding van Pretty Tall. Sponsoring in de volleybalwereld ligt  voor de hand, want daar zit juist de doelgroep!


Pretty Tall betekent ‘mooi lang’ en dat is wat eigenaresse Inez Scheper wil bereiken. Lange vrouwen kunnen ook leuke en hippe kleding dragen en zich daardoor veel zelfverzekerder voelen. Veel lange vrouwen vinden het niet leuk om lang te zijn en voelen zich onzeker. Inez stimuleert de meiden juist om zichzelf te laten zien, ook bijvoorbeeld met mooie hakken.


Pretty Tall
Winkelcentrum De Eglantier 407-409
7329 DL  APELDOORN
Tel.nr. 055-3017723
Mail: info@prettytall.com
Website: www.prettytall.com