Vriendenlunch Netzozeker 24 oktober 2018


Ron Aarnink (directeur) en Jochem van Joolen (accountmanager) van Netzozeker hebben een aantal leden van onze Businessclub Dynamo uitgenodigd voor een vriendenlunch. Helaas kon Jochem op de dag van de vriendenlunch niet aanwezig zijn, wegens ziekte.Wij werden prettig en gastvrij ontvangen door Ron op het kantoor aan de Munsterstraat in Deventer.Netzozeker is een specialist in het ontwikkelen van maatwerk software ter ondersteuning voor bedrijfsprocessen.
Ron heeft een goede presentatie gegeven die de aanwezigen meer duidelijk maakte , wat zij als bedrijf kunnen beteken voor allerlei vraagstukken op het gebied van ICT. Enthousiast gaf Ron voorbeelden wat zij als bedrijf aan oplossingen kunnen bieden op het gebeid van bedrijfsprocessen en efficiency. Hierbij zijn aantal praktijkvoorbeelden genoemd hoe dat is gegaan bij o.a. Drukwerkdeal en Grolsch.Na de presentatie werd tijdens de lunch dieper ingegaan op een aantal specifieke vragen van onze Businessclub leden.Verder is er door de BC leden onderling gesproken over een aantal andere vraagstukken die op dit moment spelen.Kort samengevat: het was een goed georganiseerde vriendenlunch voor onze Businessclub leden en wij danken Ron en Jochem voor deze TOP bijeenkomst.


Opmerking:Heeft u bij het lezen van dit artikel zelf vragen op het gebied van bedrijfsprocessen enz, dan kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met Ron of Jochem bereikbaar onder telefoonnr. 088 – 777 95 00.