Zonnige afsluiting seizoen 2017/2018

Vrijdagmiddag sloot de Businessclub Dynamo het seizoen feestelijk af met een barbecue bij businessclublid Parc Spelderholt in Beekbergen. In sfeervolle en zonovergoten omgeving maar in de schaduw van het kasteeltje op het terrein van Spelderholt ontmoetten de BC-leden zich voor de laatste keer dit seizoen.


Kees van Buuren, in zijn rol als voorzitter van het bestuur (“maar liever word ik gewoon Kees genoemd”), sprak de aanwezigen kort toe. Hij begon uiteraard met een bedankje aan Parc Spelderholt voor de prima ontvangst en organisatie, inclusief het fantastische weer. Vervolgens keek Kees kort terug op het afgelopen seizoen en wierp hij eveneens een vluchtige blik op komend seizoen. Als laatste heette hij de leden die er sinds het afgelopen seizoen zijn bijgekomen (nogmaals) van harte welkom.


Speciale aandacht was er voor Rowdy Middelkoop van financieel adviesbureau Met Middelkoop, het allernieuwste lid van de businessclub. Rowny ontving het eerste exemplaar van de – speciaal in de businessclubkleuren vervaardigde – BC-bal, waarna hij het lidmaatschap van Met Middelkoop formaliseerde door de sponsorovereenkomst te ondertekenen en bevestigde met een handdruk met Kees van Buuren.


Nadat alle formaliteiten waren afgehandeld kon er gebruik worden gemaakt van de door Parc Spelderholt georganiseerde barbecue met buffet. In een informele en ontspannende setting werd het einde van het seizoen gevierd.


Het bestuur van de businessclub kijkt met veel plezier terug op een fantastisch seizoen, kijkt met even zoveel enthousiasme uit naar het seizoen 2018/2019. Ook volgend seizoen belooft weer een mooi seizoen te worden met een grote diversiteit aan activiteiten.


Wij wensen iedereen een heel fijne zomervakantie toe en zien iedereen graag terug bij onze Kick-Off op vrijdag 21 september!


Foto’s: