Een foto- en videoverslag van de BC Kastelen rally 2021

Met een volle tank, een goede navigatie en de spirit van een raceheld verzamelden de deelnemers van onze BC Kastelen rally 2021 zich zaterdag 27 februari tussen 11 en 12 uur op het parkeerterrein van Omnisport in Apeldoorn. Daar werd iedereen in zijn eigen auto - of in een snelle wagen van mede-organisator Pouw - helemaal corona-proof verwelkomd met de nodige hapjes, drankjes en een vragenlijst voor bij de 128 kilometer lange route over de Veluwe. Klaar voor de start?

Met een volle tank, een goede navigatie en de spirit van een raceheld verzamelden de 110 deelnemers van onze BC Kastelen rally 2021 zich op zaterdag 27 februari tussen 11 en 12 uur op het parkeerterrein van Omnisport Apeldoorn. Daar werd iedereen in zijn eigen auto - of in een snelle wagen van mede-organisator Pouw - helemaal corona-proof verwelkomd met de nodige hapjes, drankjes en een vragenlijst voor bij de 128 kilometer lange route over de Veluwe. Klaar voor de start?

De BC Kastelen rally 2021

Voordat de deelnemers konden wegrijden moest een foto van de kilometerstand en van de navigatie, met daarop de huidige locatie, worden gedeeld in de groepsapp. Hiermee kon aan het einde van de rit worden berekend wie de minste kilometers had gemaakt. De route leidde ons langs de mooiste plekjes in de omgeving: het uitkijkpunt bij de Posbank bijvoorbeeld, Kasteel Doorwerth, Kasteel Groot Engelenburg en Herberg De Woeste Hoeve - waar Napoleon Bonaparte in een ver verleden nog heeft overnacht!

Het spelelement

Het doel was om zo een snelle tijd te rijden - zonder de snelheidslimiet te overtreden uiteraard - in zo min mogelijk kilometers. Wie onder de 130 kilometer wist te blijven, kreeg hiervoor zelfs extra punten! Onderweg moest op elk punt een foto worden gemaakt en diende de nodige vragen te worden beantwoord. ‘Wanneer is de markante acacia bij Kasteel Doorwerth geplant?’ bijvoorbeeld en ‘Hoe vaak is er een kerstopenstelling geweest bij Kasteel Middachten?’. Ook onderweg was er ruimte voor een hapje en een drankje, verzorgd door BOB Party Care, al moest er natuurlijk wel op de tijd worden gelet!

App-gelet!

In de speciale Chateau app ging het ondertussen lekker los. Er werden volop selfies gedeeld en de onderlinge concurrentiestrijd barstte in alle hevigheid los, op een enkeling na die al haar antwoorden met de groep deelde. Maar hé: dit kan zelfs de besten overkomen! ;)

De (foto)finish

De bedoeling was dat iedereen binnen 3,5 uur weer terug zou zijn bij Omnisport. Daar hadden Willem de Bruin en Miranda ter Voorde nog een flinke kluif aan het doornemen van alle foto’s en antwoorden. Om dit zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, sloten zij zichzelf op in hun auto met een stapel papierwerk. Een klein uur later was de strijd gestreden en klonken de namen van de winnaars door de megafoon:

  1. Team Jan van Vliet
  2. Team Joost Hamming
  3. Team Ingrid Buitenhuis

De nummer 1 wist als enige onder de 130 kilometer te blijven: Jan en Ellen van Vliet reden de rally in 129 kilometer, slechts 1 kilometer meer dan de kortst mogelijke route. Petje af!

Ewout Hoffman maakte vanuit Olivos Productions een videoverslag van de wedstrijd, Imre Csany schoot professionele kiekjes onderweg zodat we met z’n allen nog lang kunnen nagenieten van deze geweldige dag!

Aanvullende Info

In samenwerking met

Meer nieuws

Sfeerimpressie Winterwandeling maart '22

Lees meer

Evenementen Agenda 2022

Lees meer

Bedrijfsbezoek Krepel: woensdag 10 november

Lees meer

GEZOCHT: Power Partners!

Lees meer

Save the date: 6 oktober The Road to Succes

Lees meer

Kick-off bijeenkomst WK Volleybal Vrouwen

Lees meer

Safe The Date: 27/9 Kick-off Bijeenkomst WK Dames Volleybal

Lees meer

Meld je (gratis) aan voor het Ensing Oktoberfest 2021

Lees meer

Deze evenementen staan komend seizoen op het programma!

Lees meer

Foto´s van de eerste BC Motortoertocht!

Lees meer

Meld je aan voor de eerste BC Motortoertocht

Lees meer

Ons business magazine in digitale vorm!

Lees meer

Save the date: 12 juni BC Motortoertocht

Lees meer

Kom netwerken tijdens het BC Social Event!

Lees meer

Een foto- en videoverslag van de BC Kastelen rally 2021

Lees meer

Draisma Dynamo lanceert eigen bier

Lees meer

Apeldoornse familiebedrijven vormen bouwteam voor Van Gerrevink

Lees meer

De eerste (snelle) beelden van de BC Kastelen Rally 2021

Lees meer

Klaar voor de start?

Lees meer

Save the date: Kastelen Rally BC Dynamo

Lees meer

Kuiphuis Kraanverhuur neemt ´concullega´ over

Lees meer

Nieuw leven in oude ambachtsschool van Apeldoorn

Lees meer

Henk van Tongeren Water & Techniek wordt grootste van Nederland

Lees meer

De actiefoto's van onze kerstbomen drive-trough

Lees meer

VSS Meat naar grotere locatie in ´t Harde

Lees meer

Onze eerste disco bingo was een ‘swingend’ succes!

Lees meer

Santa-Klaas drive-trough

Lees meer

Dynamo’s‌ ‌disco‌ ‌bingo!‌ ‌

Lees meer
May 15, 2020

In memoriam - Saakje Boermans

Lees meer
February 13, 2020

Het Van Mossel KIA event was spetterend!

Lees meer